HTML

micsodaútjaim

Soha ne azon töprengjél miről maradtál le,viszont örülj annak ami már megtörtént veled és ami felé éppen most tartasz. /abszolútdesaját:) /

Friss topikok

  • évi.: @Scan Dal: meg persze =D (2014.08.09. 18:08) Ott jó neki...
  • Scan Dal: Hmmm... sajnálom. Meggondolatlan voltam. (2013.04.26. 10:14) KIVÁLASZTOTTAK
  • évi.: @akimoto: na igen, még az is mindehhez.A fenti 4 video mind egy és ugyanaz, mégis más és mást hoz ... (2012.12.28. 17:50) Karácsonyi gondolatok
  • évi.: @akimoto: megnyugodtam :) (2012.11.14. 08:28) Elvből…
  • évi.: @akimoto: lepkeség...azt írják :) (2012.11.05. 21:33) Le papillon

Linkblog

Drogos kutya

2011.12.02. 10:48 évi.


 

Peni még mindig nem bír magával, továbbra is morog, liheg és fejjel megy a falnak...vagyis az ajtónak jobb híján és biza döngeti, ha ki akar menni. Aztán ha kijut végre,mert nem bírjuk tovább ezt az őrjöngést, akkor búsan heverészik a fűben, de csak egy ideig, ugyanis a nyomokból ítélve gödröz. Vagyis ás.

Mi pedig nem toleráljuk, hogy tönkre tesz mindent odakint, így aztán próbáljuk bent tartani, ameddig csak lehet. Vagyis ameddig el nem kezdi a morgást, lihegést és döngetést...és ez így megy hetek óta, ó jaj...

 

Minap konzultáltam az állatorvossal, felsoroltam néhány alternatívát, miszerint a mi kutyánk vagy megveszett, vagy megőrült, vagy klimaxol, vagy tüzel.

Orsi szerint egy kutya nem klimaxol, amennyiben mégis, akkor Peni nem kutyából van. Meg nem veszhetett, mert akkor nem így viselkedne. Lehet,hogy időskori berni-elbutulással állunk szembe, ebben nincs tapasztalata, mert azt mondja ilyen öreg bernipásztort,mint a miénk még soha nem látott, a bernik ugyanis korábban halnak.

A tüzelés pedig évek óta visszatérő probléma nála, miután nincs egy darab petefészke sem, fogalmunk sincs mi termeli a női nemi hormonjait, de valami biztosan, így aztán szóba került egy hormonvizsgálat, amiből megtudhatnánk jó pénzért a progeszteron szintjét, na de aztán hogyan tovább? Fel csak nem vágjuk már a pocakját egy ennyi idős kutyának?

Vagy szedjen hormonokat és állandóan nézegessük mi hogy áll?

Hát nem....tegnap kitaláltam a a legkézenfekvőbb megoldást.

Drogos kutya lesz belőle, és kész. Leszedálom, aztán kivárok, míg lecseng ez a dolog, ami már 5 hete tart nála.

Miután az én házipatikámban egyetlen fajtaféle nyugtatószer létezik csak, így tegnap este Peni kapott egy sedacur forte tablettát vacsi előtt, majorannás kenőmájas kapszulába csomagolva. A hatás frenetikus volt, mintegy 4 órán keresztül nyugodtan aludt, szinte mozdulatlanul, csak néha helyezkedett kényelmesebb pózba. De aztán …

De aztán egyik pillanatról a másikra magához tért, és kezdődött elölről a cirkusz.

És akkor hirtelen eszembe jutott egy másik megoldás, ami egyébként bevált módszer nálunk vihar és tűzijáték esetén, amikor is pánikrohamokat kap szabályszerűen, szóval szépen odakötöttem a pórázzal a gázcsőhöz a konyhában, kapott még egy kenőmájas-drog kapszulát és láss csodát, reggelig vidáman aludt.

Azt hiszem ezt a kettő az egyben kombinációt fogom most alkalmazni nála egészen addig, míg le nem csillapodik.

Én ugyanis nem vagyok hajlandó miatta rászokni a a drogokra, éljen inkább velük ő, ami pedig mégis csak jobb megoldásnak tűnik,mint hormonokkal tömni egy szegény, szerencsétlen, de mégoly tüzes kilátottmárilyenöregbernikutyát...?:)

 

 

 

 

 

 

 

 

4 komment

Címkék: peni

A bejegyzés trackback címe:

https://komolytalan99.blog.hu/api/trackback/id/tr903431276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.12.02. 13:15:35

őőő, izé, szóval biztos tuti módszer humán cuccal tömni az ebet?

évi. 2011.12.02. 14:04:20

Chilii, ez egy gyógynövényes készítmény, amúgy Peni kizárólag humán gyógyszereket eszik,mióta nálam van,és eddig soha nem lett tőlük baja, régebben nervenpfleget kapott, ami kábé ugyanilyen hatású,mint ez, szóval nem lesz tőle baja,ne félj:)

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.12.03. 17:32:33

oké, azért remélem hamar vége lesz a nehéz napjainak :)

évi. 2011.12.03. 19:06:48

@chilii: Én is, ma végre besegít az eső:)
süti beállítások módosítása